Actualitat

Gran èxit a la primera Cacera de Joves

Jordi Garcia – Vilamur – 16/03/2024

Gran èxit a la Primera Cacera de Joves Organitzada per l’Associació de Gossos de Catalunya a Vilamur

El passat 16 de març, l’Associació de Gossers de Catalunya va organitzar la primera cacera dirigida específicament a joves, un esdeveniment que va promoure l’entusiasme per la caça entre les noves generacions. La jornada va reunir un centenar de joves caçadors, amb edats fins als 30 anys, així com caçadors menors d’edat acompanyats pels seus tutors.

Cérvols, senglars i daines

Un total de 28 animals, incloent-hi cervols, senglars i daines, van ser abatuts durant la cacera, tot i les dificultats orogràfiques que van fer que 3 d’ells no es poguessin recuperar. Set canilles de gossos, capitanejats per joves, van participar activament en la batuda, amb tres grups addicionals acompanyats per caçadors més experimentats.

Paisatges de caça de postal

L’escenari de la cacera, amb terrenys nevats, va oferir paisatges espectaculars, enriquint encara més l’experiència dels participants. Abans de començar la batuda, es va compartir un esmorzar de germanor, i la jornada va concloure amb un dinar durant el qual es van sortejar diverses recompenses, com ara precintes de cabirol, articles de caça i assegurances, entre altres obsequis.

Com a record de l’esdeveniment, cada jove caçador va rebre una samarreta commemorativa, i l’organització va felicitar a tots els participants, així com agrair la col·laboració de diverses colles senglaneres i societats de caçadors, amb una menció especial a la Societat de Caçadors Pic de l’Orri de Vilamur, liderada per Manelet.

Més de 70 obsequis dels patrocinadors

Els patrocinadors d’aquest memorable esdeveniment van ser Armeria Taradell, Armeria Pou, Armeria Alberto, Armeria Garriga, Armeria Montblanc, Electronca Olaiz, Faisà d’Or, Ribalta i Assegurances Kyrema.

Aquesta primera cacera de joves ha estat un èxit rotund, consolidant-se com una iniciativa important per fomentar la passió per la caça entre les futures generacions de caçadors a Catalunya.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat