Grups temàtics Whatsapp

Benvinguts/es!
Aquest xat és per tractar temes d’actualitat cinegètica i que siguin d’interès pel col·lectiu caçador. La idea és, poder agafar idees de temes que siguin interessants per treballar-les de cara a les pròximes edicions de la revista.

Es prega que només es parli de CAÇA i s’utilitzi sempre el RESPECTE vers tothom. En cas contrari s’expulsarà del grup.

També agraïm que NO pengeu fotos ni vídeos a no ser que puguin tenir finalitat científica (malalties, curiositats, etc).

Cadascú és responsable dels seus actes. Per més informació llegiu l’avís legal i les condicions d’ús

Moltes gràcies per participar .
Salut i caça!

Caça Major

En aquest grup es tractaran temes exclusivament de caça major. Amb respecte i companyerisme sempre! El grup està pensat per transmetre informació i debatre temes de caça major, ens abstindrem de tocar altres temes. No parlarem de futbol ni de política, ni felicitarem aniversaris, ni mercadejarem. Si publiqueu imatges o vídeos han de mostrar l’ètica de la caça i el respecte vers l’animal abatut.

Caça Menor

En aquest grup es tractaran temes exclusivament de caça major. Amb respecte i companyerisme sempre! El grup está pensat per transmetre informació i debatre temes de caça major, ens abstindrem de tocar altres temes. No parlarem de futbol ni de política, ni felicitarem aniversaris, ni mercadejarem. Si publiqueu imatges o vídeos han de mostrar l’ètica de la caça i el respecte vers l’animal abatut.

Mercat Cinegeticat

En aquest grup es podrà mercadejar. Amb respecte i companyerisme sempre!

Cadascú és responsable dels seus actes. Cinegeticat no es fa responsable del mal ús o danys que puguin ocasionar els usuaris.
Qui no respecti les normes serà expulsat.
Genèric CinegeticatPublicitat