Actualitat

Guardiola de Font-rubí fa gran la fira del Penedès

Manel P. – Vilafranca del Penedès – 4/08/2015

El passat diumenge 2 d’agost es va dur a terme la XV Fira de Caça del Penedès, al bosc de l’avi de Cal Maginet de Guardiola de Font-Rubí, organitzada per l’Associació Promotora de Fires de Caça del Penedès, amb el suport de la Territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Caça i l’Ajuntament de Guardiola de Font-rubí. Cal destacar que l’edició d’enguany va ser una de les edicions que va acollir més públic d’assistents dels últims temps.

La fira ja va començar dissabte a la tarda, amb la 4a tirada general de tir al plat de la fira de caça del Penedès. Diumenge la fira s’iniciava ben d’hora, a les 08.00h començaven les diferents activitats com la 2a trobada i exposició de gossos de la raça Tobies, un Show aeri amb simulació de combat aeri, una exhibició de gossos de mostra a càrrec d’Àngel Amela i Amadeu Rodríguez, també hi va haver una mostra de falconeria, tir amb arc, el Show de Pepe Ros i els seus gossos. A més a més pels més petits podíem trobar-hi passejades amb poni i rucs, també es va dur a terme les 8a exposició de gossos de colles del senglar i hi va haver una prova de treball amb cadells Tobies sobre conills. Com a actes més destacats hi havia el XIV Concurs de cant de caderneres i els XV Premis als criadors de gossos, el qual es premiava a les millors parades de gossos de la Fira.

IMG_5527
la fira a les primeres hores

Els premis van ser:

1r premi raça Tobies (millor gossa) à Jordi Herme

Premi a la millor gàbia à Guillermo

Premi al millor cadell à Javier Olivares

1r premi per gossos del senglar à Els Gascons de Manolo de la Torre

2n premi per gossos à Sant Magí

3r premi per gossos à Joan Feu

4t premi per a gossos à Josep Ràfols

5è premi per a gossos à Cristóbal Mesa

6è premi per a gossos à Amadeu Rodríguez

Segons l’organització van participar un total de 300 gossos, cent dels quals eren de la raça Tobies.

Durant tota la Fira hi va haver servei de bar i esmorzars que no van parar de treballar.

La gran difusió de la fira mitjançant les xarxes socials i la revista de caça cinegeticat va obtenir els seus fruits i cap al migdia es calcula que hi havia a la fira més de 6.000 persones.

Després d’uns dies d’inestabilitat meteorològica i pluja, el dia de la fira va ser molt agradable i els més de 40 estands que hi havia presents van estar tot el matí atenent les demandes dels visitants.

Com sempre cal destacar la gran implicació i professionalitat dels organitzadors.


Deixa un comentari

MussapPublicitat