Actualitat

II Trobada de Jóvenes por la caza a Catalunya

Redacció – Barcelona – 27/04/2015

Aquest passat diumenge dia 26 d’abril, va tenir lloc a Serracanya, la segona trobada de caçadors de Catalunya organitzat per Jóvenes por la Caza Catalunya i Cinegeticat.

La trobada es va fer al coto intensiu de Serracanya (Berguedà) a les 8:30 del matí, on van acudir caçadors d’arreu de Catalunya, de diversos pobles de les províncies de Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona. Un cop arribats la seixantena de caçadors/es inscrits a la trobada, es va passar a fer un bon esmorzar i explicació de la jornada que es presentava.

IMG_4252
Esmorzar del grup

Un cop acabat l’esmorzar, es va fer un sorteig de diferents productes relacionats amb la caça cedits per Armeria Solsona, Armeria Carlos, Caza y Aventura i Cazador del Pincel, en que la gent ja anava agafant una bona participació i s’anaven obrint debats de caça.

IMG_4267
sorteig amb la mà innocent del més jove

A les 11, els participants ja van desenfundar les seves escopetes per anar al camp de tir al plat modalitat “foso” i “recorregut de caça” per realitzar un campionat en que es participava per parelles. Mentre uns feien recorregut de caça, els altres tiraven al foso i així alternant fins passar les 18 parelles. La finalitat del campionat no era el d’alta competició, però si que alguns es van lluir amb bones esquadres i tirs de qualitat. Durant l’activitat, el bon ambient i rialles van estar-hi presents, debatent anècdotes de caça, races de gossos, munició, armes, complements, etc., tot allò que els caçadors ens fan gaudir d’una bona trobada.

Com bé es va dir des d’un principi, la finalitat d’aquesta trobada era principalment reunir un bon grup de caçadors de Catalunya per parlar de caça i compartir experiències.

IMG_4287
Uns quants participants expectants
IMG_4297
Una esquadra tirant

La classificació final va resultar la següent:

1ers. Classificats: Arturo i Manolo amb 71 plats.

2ons. Classificats: Nene i Lluis amb 67 plats. (Es proclamen segons al desempat)

3ers. Classificats: Carlos i José Antonio amb 67 plats.

IMG_4312
Entrega de premis
IMG_4314
Entrega de premis

Un cop finalitzada la tirada alguns participants ja van anar marxant, mentre d’altres van voler allargar la jornada quedant-se a dinar i tornar a tirar al plat per la tarda.

El resultat de la trobada va ser una bona jornada per fer créixer i mantenir aquesta gran afició com és la caça. Una bona organització per part de Jóvenes por la caza Catalunya dirigida per Mel Capitan i l’equip de Cinegeticat va fer que la gent quedés molt agraïda i contenta i ja es va sol·licitar una pròxima trobada.


Deixa un comentari

MussapPublicitat