Espai federat

Immillorable actuació de les participants femenines al Campionat d’Espanya de Sant Hubert

FCC – Barcelona – 15/09/2015

Després de les vacances d’estiu, al setembre, es reinicien de nou les competicions. Aquest passat cap de setmana del 12 i 13 de setembre s’ha celebrat el XXIV Campionat d’Espanya de sant Hubert a Robledo de Chavela (Madrid).

Malgrat que la RFEC encara no ha publicat la classificació oficial, podem dir oficiosament que dos participants catalanes han aconseguit els dos primers llocs de la classificació.

Noèlia Cartes, de les Terres de l’Ebre, ja va destacar l’any passat en la que era la seva primera participació en la modalitat de Sant Hubert. Va assolir el segon lloc al Campionat d’Espanya i també el segon lloc per equips al Campionat del Món juntament amb Xisca Capó. Aquest any ha acabat de confirmar la seva evolució ascendent aconseguint la primera posició al Campionat d’Espanya al costat del Pointer Darko del Ramsec.

Mariola Rafart, de la província de Barcelona, ha tornat a participar al Campionat de Sant Hubert, després d’uns anys d’absentar-se de la competició, i ho ha fet amb més força que mai adjudicant-se el segon lloc al Campionat d’Espanya amb l’Epagneul Breton Go de la Font de Canaletes.

En el tercer lloc de la competició femenina va classificar-se la campiona d’Espanya de 2014 Xisca Capó, amb la seva Bretona Jiga del Matochar.

CampionatEspanyaSantHubertFemení
El podi femení

En la categoria d’homes, el caçador madrileny Miguel Ángel Huertas, en companyia del seu Pointer Tyson va proclamar-se campió, seguit del basc Xabier Uriarte i el seu Epagneul Bretón, Pool i el madrileny Francisco López, que aquesta vegada va participar amb la Bretona Trufa (per lesió de la seva gossa bicampiona Lola).

Marta Gimenez amb la Setter anglesa Eva des Berges i Antonio Minguet amb l’Epagneul Breton Boj de Kronnellar no van tenir sort i no van poder classificar-se en les primeres posicions. Tampoc Amadeu Rodríguez amb Kun, que participava en la categoria de “Spaniels levantadores”, va poder escalar a la classificació.

Volem donar la més sincera enhorabona a tots i totes per la seva participació i transmetre una especial felicitació a la Noèlia i la Mariola pel que han aconseguit!


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat