Actualitat

Joan Navarro, guanyador del VIII Campionat de Catalunya de Caça a barres de Podencs Eivissencs

FCC – 21/09/2016 – Barcelona

La localitat lleidatana de Seròs va acollir el passat diumenge 18 de setembre una nova edició del Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs, en la modalitat de caça a barres, que va comptar amb la participació de vuit competidors. Després d’un gran matí on vam poder gaudir amb intensitat d’aquesta vibrant i plàstica modalitat de caça, Joan Navarro Godia, de La Galera, i els seus gossos es van proclamar vencedors d’aquesta prova. En el decurs del lliurament de premis Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, va anunciar que es sol·licitarà a la Federació Espanyola l’organització d’un Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat.

Amb un gran matí, força assolellat però amb unes temperatures no molt elevades, va desenvolupar-se amb normalitat el Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs, organitzat per la Federació Catalana de Caça amb la col·laboració de la Representació Territorial de la FCC a Lleida i la Societat de Caçadors de Seròs i el propi Ajuntament de la localitat, als quals volem agrair sincerament la seva fantàstica acollida i els seus esforços i dedicació perquè tot sortís bé, a més del suport de Mutuasport, UFEC i la Generalitat.

La prova va començar a les 07.00 del matí amb l’arribada de tots els participants. Després del procés d’acreditació i comprovació dels microxips de tots els gossos i d’agafar forces per la jornada amb un esmorzar popular, a les 09.00 del matí, una vegada realitzat el preceptiu sorteig per distribuir els llocs de cacera i assignar el jutge a cada participant, va començar el treball de camp de tots els gossos i els seus guies, que van protagonitzar un gran matí de caça i que va comptar amb la presència d’un gran nombre de caçadors observant les evolucions dels diferents participants.

La competició va regalar moments molt intensos i de gran plasticitat i bellesa per part dels diferents podencs eivissencs participants a la prova, que van mostrar les seves grans qualitats i habilitats en la caça del conill. Al final de la competició, Joan Navarro Godina, de La Galera, i els seus podencs eivissencs es van proclamar guanyadors; Marc Fores va ser el seu jutge. La segona posició va anar a parar a mans d’Alberto Cid, acompanyat pel jutge Javier Pepio, mentre que la tercera plaça va ser pel treball realitzat per Jordi Reverter i els seus gossos amb la supervisió de Jordi Mort que va ser el jutge encarregat d’acompanyar-lo.

Podi final Campionat Podencs Eivissencs
Podi final Campionat Podencs Eivissencs

En finalitzar la prova, a les 12.00 hores, es va procedir al lliurament de premis. Aquest acte es va dur a terme a les piscines municipals de Seròs amb la presència, entre altres, de Jaume Teixidó, president de la Representació Territorial de la FCC a Lleida i Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, que va anunciar als presents que, donada la gran acceptació i espectacularitat d’aquesta competició, es sol·licitarà a la Real Federación Española de Caza la celebració a Catalunya del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Després del lliurament dels premis tots els assistent van gaudir d’un dinar de germanor. La propera cita serà al VIII Campionat d’Espanya de Podencs Eivissenc que està previst pel novembre però del qual encara s’han de confirmar la localitat i la data.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat