Racó Gourmet

Jornada gastronòmica i concurs a la vista!

Redacció – Cardona – 15/05/2018

El restaurant Casa del Bosc (ubicat a dins del Parc Natural del Montseny) repeteix l’edició Jornades Gastronòmiques de Caça.

Després de l’èxit absolut de la primera edició celebrada l’any passat, enguany el propietari del restaurant, Xavier Pericas impulsarà, del 2 de juny a l’1 de juliol i amb més força que mai, la II edició.

Una nova edició que comptarà amb un interessant menú degustació de fins a 30 plats elaborats amb carn de caça que de ben segur no deixarà indiferent als seus comensals. El coktail gastronòmic de la mà d’un bon xef; elaborat amb carn de molt bona qualitat, productes de proximitat, KM0, 100% natural, ecològic, tot maridat amb vins del celler Parés-Baltá i emmarcat en un paratge natural té l’èxit garantit!

Des de Cinegeticat repetim la col·laboració i, a més, oferim un concurs amb un premi d’un dinar per a dues persones a les Jornades gastronòmiques de caça per a les dues primeres persones que encertin els noms i la relació dels plats de la imatge.

Salut i bona cuina!

Bases participació concurs:

El concurs comença el dia 10/05/2018 i finalitza un cop es publiqui el guanyador.

El primer que l’encerti guanya el premi.

Les respostes s’han de fer al post del concurs de la pàgina de Facebook Cinegeticat.

Només es pot presentar una resposta per participant.

Facebook no té cap responsabilitat sobre el concurs ni el promociona.

Cinegeticat es reserva el dret d’admetre o no com a vàlides les participacions si el perfil no és real o es detectés que és fraudulent.

El guanyador/a s’anunciarà a la pàgina web cinegeticat.cat i llavors es compartirà la publicació al Facebook de Cinegeticat.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat