Espai federat

Jornada per tractar la caça i l’os

FCC Lleida/Redacció – Lleida – 25/05/2018

El proper 2 de juny se celebrarà una jornada de cooperació amb caçadors a la Casa de l’Os Bru d’Isil (Pallars Sobirà) en col·laboració amb la Federació Catalana de Caça, la Representació Territorial de Lleida i la Real Federación Española de Caza per tal de parlar de l’os i la seva gestió.

Aquesta jornada va destinada al col·lectiu de caçadors/es i s’emmarca dins l’acció E2 en el marc del projecte LIFE13 NAT/ES/001394 Projecte LIFE+ PirosLife. Té per objectiu donar informació sobre la presència de l’os bru al territori i dotar al caçador/a de coneixements bàsics per afavorir la coexistència entre l’activitat cinegètica i la presència d’os bru als Pirineus catalans, evitant topades casuals amb els ossos durant l’exercici de la caça.

PROGRAMA DE LA JORNADA

Dia 2 de juny de 2018
De 9:00h a 14:00h

  • 9:00 h: Presentació de la jornada.
  • 9:15 h: Experiència dels caçadors/es en zones amb presència d’os bru, a càrrec del Sr. Ángel López Maraver, president de la Real Federación Española de Caza.
  • 10:30 h: L’Os a Catalunya, a càrrec de l’Equip tècnic del PirosLife.
  • 12:00 h: Cafè.
  • 12:30 h: Taula rodona amb el president de la R. T. De Lleida, Jaume Teixidó, i altres membres de la Junta Directiva de Lleida per recollir impressions, inquietuds i propostes dels/les caçadors/es de Lleida.

Preguem confirmació d’assistència a info@federcat.com o info@fclleida.cat


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat