Actualitat

Jornada tècnica i pràctica del gos de mostra organitzada pel Club Esportiu Becaders Catalunya

Rafael Sierra – Castellar del Vallès – 23/04/2018

El passat dia 14 d’abril el Club Esportiu Becaders Catalunya va organitzar una jornada formativa sobre l’ensinistrament del gos de mostra a la població de Castellar del Vallès adreçada a tots els socis i caçadors federats.

Va ésser una jornada molt didàctica, amena i interessant per als nombrosos assistents, que van esbrinar i resoldre molts dubtes a les seves inquietuds en la tasca de l’ensinistrament i correcció de problemes o males actituds dels seus gossos de mostra.

Els ponents, tots titulats per la Real Federación Española de Caza des de l’any 2010 varen ser Gabriel Crespo, Amadeu Rodríguez, Gonçal Pujol i Oscar Fernandez.

Destacar que hi havia molta participació de joves que van gaudir i valorar molt positivament la jornada.

Una vegada més el CEBC vol agrair l’ajut i col·laboració de la Representació Territorial de Barcelona i al seu President, el Sr. Joaquin Zarzoso, com sempre molts implicats amb l’ajut dels joves.

En aquesta ocasió  també vam comptar amb la Societat Castellarenca i el seu President, el Sr. José Antonio Moya, i tota la seva Junta i socis, gràcies als quals va ser possible organitzar aquesta jornada.  

Al migdia tots els assistents van gaudir d’una gran paella en un bon ambient d’amistat i germanor.

Com a cloenda es van sortejar molts obsequis i regals que amablement van aportar els patrocinadors al CEBC i als qui els donem el nostre agraïment: Excopesa, Armusa, Hart Treksta, Gamoia, Linternas Fènix, Construcciones Mañero, Laimart Disseny, Bon Àrea de Guissona, Almo Instal·lacions, Masia Metalls, Marbres Stil, Chenil Candelama, Rufat, Instaeco Soler, Revestaisla, Instalaciones T. Palomo.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat