Jornada tècnica i pràctica del gos de mostra organitzada pel Club Esportiu Becaders Catalunya | Cinegeticat - gestió, caça i equilibri
Actualitat

Jornada tècnica i pràctica del gos de mostra organitzada pel Club Esportiu Becaders Catalunya

Jornada tècnica i pràctica del gos de mostra organitzada pel Club Esportiu Becaders Catalunya 1

Rafael Sierra – Castellar del Vallès – 23/04/2018

El passat dia 14 d’abril el Club Esportiu Becaders Catalunya va organitzar una jornada formativa sobre l’ensinistrament del gos de mostra a la població de Castellar del Vallès adreçada a tots els socis i caçadors federats.

Va ésser una jornada molt didàctica, amena i interessant per als nombrosos assistents, que van esbrinar i resoldre molts dubtes a les seves inquietuds en la tasca de l’ensinistrament i correcció de problemes o males actituds dels seus gossos de mostra.

Jornada tècnica i pràctica del gos de mostra organitzada pel Club Esportiu Becaders Catalunya 2

Jornada tècnica i pràctica del gos de mostra organitzada pel Club Esportiu Becaders Catalunya 3

Els ponents, tots titulats per la Real Federación Española de Caza des de l’any 2010 varen ser Gabriel Crespo, Amadeu Rodríguez, Gonçal Pujol i Oscar Fernandez.

Destacar que hi havia molta participació de joves que van gaudir i valorar molt positivament la jornada.

Una vegada més el CEBC vol agrair l’ajut i col·laboració de la Representació Territorial de Barcelona i al seu President, el Sr. Joaquin Zarzoso, com sempre molts implicats amb l’ajut dels joves.

En aquesta ocasió  també vam comptar amb la Societat Castellarenca i el seu President, el Sr. José Antonio Moya, i tota la seva Junta i socis, gràcies als quals va ser possible organitzar aquesta jornada.  

Al migdia tots els assistents van gaudir d’una gran paella en un bon ambient d’amistat i germanor.

Com a cloenda es van sortejar molts obsequis i regals que amablement van aportar els patrocinadors al CEBC i als qui els donem el nostre agraïment: Excopesa, Armusa, Hart Treksta, Gamoia, Linternas Fènix, Construcciones Mañero, Laimart Disseny, Bon Àrea de Guissona, Almo Instal·lacions, Masia Metalls, Marbres Stil, Chenil Candelama, Rufat, Instaeco Soler, Revestaisla, Instalaciones T. Palomo.


gif cinegeticatPublicitat
%d bloggers like this: