Actualitat

Joves caçad@rs fa una trobada amb bona afluència

Joan Garcia – Barcelona – 20/06/2016

L’associació de joves caçadors/es catalans, va organitzar aquest passat diumenge 19 de juny una tirada de recorregut de caça a la finca Cal Pascol de Caldes de Montbui.

A les 8 del matí el Toni (Cazador de Pincel) ja tenia muntat el mostrari de teules i pissarres i anava rebent els primers participants, molts d’ells només es coneixien a través de les xarxes socials, però de seguida van fer amistat i van començar a intercanviar impressions sobre el món de la caça en general.
Tot seguit, la Mel, el Sebas, la Núria, el Javier, la Judith, en Marc i el Jose van començar a repartir les esquadres pel recorregut i a preparar els equips i els premis.

El Toni, l'Edu i la Mel preparant els obsequis
El Toni, l’Edu i la Mel preparant els obsequis

Mentre les primeres esquadres tiraven, la resta d’assistents esmorzaven a la mateixa finca i així l’espera no es feia tan pesada.
Durant tota la jornada es va respirar un ambient molt agradable, gens competitiu, però sí que molt participatiu, perquè dels 72 assistents que van acudir a la trobada, 56 van participar al recorregut de caça. També hi va haver la participació sorpresa del mestre de tir, Marcelo Clavero que va delectar als assistents amb alguna tirada i després va donar consell per a corregir errors a aquells que li demanaven.

una de les tongades d'esmorzars durant el matí
una de les tongades d’esmorzars durant el matí
Participants esperant el seu torn
Participants esperant el seu torn

L’organització de la trobada en col·laboració amb la revista de caça Cinegeticat, vol agrair el patrocini de la trobada a les següents empreses: el Cazador de Pincel, Bodega Castell, Armeria Guara, Bergara, embotits Bosch i Casals, Caza y Aventura, Armeria Pou, Lejarazu Sport, Armeria Taradell i als propietaris i treballadors de la Finca Can Pascol. Totes elles han fet possible la trobada, que ha congregat persones de bona part de la geografia catalana. Així doncs, l’èxit de convocatòria denota unes bones ganes de fer trobades entre joves i treballar per a mantenir activa l’afició cinegètica del nostre país.

El podi femení
El podi femení

Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat