A la premsa

KUIU mountain hunting academy

KUIU – Barcelona – 01/08/2018

Primera Acadèmia de Caça de Muntanya

Els dies 7 i 8 de juliol de 2018 es va dur a terme la primera KUIU MOUNTAIN HUNTING ACADEMY (acadèmia de caça de muntanya), organitzada per l’equip europeu a la localitat de Salardú, situada a La Vall de Aran. L’esdeveniment va tenir lloc a les instal·lacions del restaurant Eth Cerer de Montadi, ubicat a la base dels llacs de Colomer.

L’objectiu d’aquest esdeveniment era aportar als assistents més coneixements cinegètics de la mà de 11 experts mitjançant tallers, taules rodones i seminaris centrats en la caça de muntanya. Durant els dos dies, es va convidar als participants a assistir a rutes de muntanya, sessions d’observació, tallers i seminaris amb gran interactuació per respondre dubtes dels assistents.

La caça de muntanya representa el tipus de caça més exigent, tant mental com física. Requereix que el caçador sàpiga viure amb el que porta a la seva motxilla, acampar, caçar i estar preparat per afrontar totes les situacions i climatologia que puguem trobar-nos a la muntanya. Els perills són grans, però es guanyi o es perdi, la recompensa no té preu.

En el transcurs de l’esdeveniment, els caçadors van aprendre sobre una varietat de temes que es van centrar en triar l’equip adequat i estar preparats per a qualsevol cacera a la muntanya.

Seminaris i temes inclosos:

  • Preparant-se per una cacera de muntanya.
  • El tir de muntanya.
  • Els errors més comuns comesos pels caçadors.
  • Planificant un viatge de caça internacional.
  • Primera preparació d’un trofeu en el camp.
  • Tècniques de seguretat i muntanyisme.
  • La caça amb arc d’alta muntanya.

L’esdeveniment es va dur a terme de forma gratuïta per als assistents en nom de KUIU i el seu equip europeu. Altres col·laboradors que van patrocinar aquest esdeveniment van ser Swarovski Optik, Safari Club International Iberian Chapter, Sauer, Excopesa, Culminum Amicus i l’orgànica Hunt’ers.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat