Caça Social

La caça alimenta als més necessitats

Jordi Garcia – Lleida – 02/02/2024

L’Associació de Gossers de Catalunya impulsa una cacera solidària i sense ànim de lucre per combatre la plaga de conills a Lleida.

L’Associació de Gossers de Catalunya ha liderat una iniciativa solidària i sense ànim de lucre a la zona de Lleida per fer front a la plaga de conills que afecta la regió. En col·laboració amb l’escorxador Catalan Game Meats de Girona i l’Associació Ginesta, l’esdeveniment va tenir lloc amb èxit aconseguint una jornada de caça que no només va alleujar la superpoblació de conills sinó que també va proporcionar carn de qualitat per a les famílies necessitades.

Amb un total de 150 conills caçats durant la jornada, l’Associació de Gossers de Catalunya va demostrar el seu compromís amb la comunitat i el medi ambient.

Els conills caçats, una plaga coneguda a la zona de Lleida, van ser traslladats a l’escorxador de Girona, on es van processar per ser netejats i preparats de manera apropiada.

La carn resultant, plena de propietats beneficioses, va ser entregada a l’Associació Ginesta https://www.associacioginesta.org/, que es dedica a ajudar les famílies més necessitades. Aquesta iniciativa innovadora no només ha permès reduir la població de conills a la zona, sinó que també ha aprofitat la carn de caça per donar suport als més vulnerables.

La jornada, que va ser tot un èxit, demostra com la col·laboració entre la comunitat de caçadors i associacions benèfiques pot generar un impacte positiu. Aquesta iniciativa exemplar destaca la importància de trobar solucions creatives per abordar els problemes ambientals i socials de manera conjunta.

Per a més informació sobre les propietats beneficioses de la carn de caça, podeu visitar el lloc web de cinegeticat.cat https://cinegeticat.cat/el-patrimoni-gastronomic-de-la-carn-de-caca/


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat