Actualitat

La Federació Catalana de caça inaugura un nou espai per als becaders

Barcelona, 28/10/2014

Els informem que a partir d’avui mateix, està a la seva disposició un nou espai per a Becaders a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça.

L’objectiu és que els caçadors de becada tinguin un espai per poder registrar les dades de la caça i aconseguir així un recull d’informació d’aquesta espècie cinegètica per millorar la seva gestió.

Per fer ús d’aquest nou espai, els becaders s’hauran de registrar a l’Àrea de Becaders i un cop l’administrador els confirmi que són usuaris (s’ha d’estar federat per poder ser usuari de la pàgina web), podran accedir a un espai privat on registrar les seves dades particulars i també a espais col·lectius on consultar les dades generals organitzades per comarques.

Confiem en la col·laboració de tots per aconseguir que aquesta eina sigui útil i efectiva i esperem que ens ajudin a millorar en tot allò que creguin convenient. Poden fer-ho escrivint comentaris o realitzant consultes a través de la mateixa pàgina web o enviant un correu electrònic a info@federcat.com.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat