Actualitat

La ministra Ribera prohibiria la caça

Redacció – Barcelona – 10/12/2018

La Ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, va assegurar en una entrevista a “Onda Cero” que està a favor de la prohibició de la caça i els bous: “M’agraden els animals vius i no sóc molt partidària ni dels bous ni de la caça”.

Després d’aquestes afirmacions i, en ser preguntada sobre si prohibiria la caça i els bous, la Ministra va assegurar que “efectivament, sí“, remarcant que es tracta de la seva opinió personal.

Amb aquesta afirmació Ribera obvia que la caça és un dret constitucional i que l’activitat cinegètica és necessària per equilibrar poblacions i minimitzar els danys i accidents de trànsit provocats per espècies cinegètiques. És evident que tampoc respecta el valor cultural que representen aquestes activitats. Aquest tipus de declaracions son enormement contraproduents a l’hora de normalitzar l’activitat cinegètica en un moment tan delicat per l’estigmatització que pateix el col·lectiu gràcies, en bona part, al moviment anticaça i animalista.

Entitats com “La Unión Nacional de Asociaciones de Caza (UNAC)” han demanat públicament la dimissió de Teresa Ribera com a Ministra de Transició Ecològica.


Deixa un comentari

MussapPublicitat