Actualitat

La nova revista ja està en distribució!

Redacció – Cardona – 29/08/2017

A la revista número 22 de Cinegeticat es fa un recordatori del començament de la nova temporada general i es denuncien els continuats atacs al col·lectiu caçador de la mà de grups “animalistes” i “ecorradicals” sense que l’Administració ho freni ni hi posi remei.

Encetem una nova secció anomenada L’esbarzer, una secció que punxa, que irrita i que atrapa però que al mateix temps serveix per a practicar la reflexió d’allò que ens molesta i dóna peu a començar a canviar aquests fets punxants per millorar el col·lectiu.

A En un hide, l’Ismael Aguilera segueix parlant del control poblacional del senglar, en aquesta ocasió, sobre les esperes nocturnes.

Pàgines interiors de la R22

La caçadora Mariola Rafart a la seva secció Pel Corriol ens explica que un gos de competició és vàlid per a la caça i viceversa.

A la secció Estudis, el professor Jesús Nadal aconsella canviar l’aplicació de la PAC per tal de conservar la biodiversitat i recuperar la preuada perdiu roja.

A Salut Animal el grup del SEFaS explica que la muntanya de Montserrat és un laboratori natural perfecte per a la cabra salvatge.

Ens desplacem a la Conca de Barberà per entrevistar a Jordi Anglès, president de la societat de caçadors La Pau de Blancafort.

La mediàtica cuinera Ada Perellada ens presenta una exquisida recepta elaborada amb ànec.

I moltes més seccions!

Per acabar, l’equip de Cinegeticat desitja una bona i segura temporada a tots i els convida el pròxim dia 24 de setembre, a visitar la fira de caça més gran de Catalunya. FIRA TÀRREGA!


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat