Actualidad

La nueva revista ya está en distribución!

Redacció – Cardona – 29/08/2017

A la revista número 22 de Cinegeticat es fa un recordatori del començament de la nova temporada general i es denuncien els continuats atacs al col·lectiu caçador de la mà de grups “animalistes” i “ecorradicals” sense que l’Administració ho freni ni hi posi remei.

Comenzamos una nueva sección llamada La zarza, una secció que punxa, que irrita i que atrapa però que al mateix temps serveix per a practicar la reflexió d’allò que ens molesta i dóna peu a començar a canviar aquests fets punxants per millorar el col·lectiu.

En En un hide, l’Ismael Aguilera segueix parlant del control poblacional del senglar, en aquesta ocasió, sobre les esperes nocturnes.

Páginas interiores de la R22

La cazadora Mariola Rafart en su sección por Sendero ens explica que un gos de competició és vàlid per a la caça i viceversa.

En la sección Estudios, el professor Jesús Nadal aconsella canviar l’aplicació de la PAC per tal de conservar la biodiversitat i recuperar la preuada perdiu roja.

En hola mascotas el grup del SEFaS explica que la muntanya de Montserrat és un laboratori natural perfecte per a la cabra salvatge.

Ens desplacem a la Conca de Barberà per entrevistar a Jordi Anglès, president de la societat de caçadors La Pau de Blancafort.

La mediàtica cuinera Ada Perellada ens presenta una exquisida recepta elaborada amb ànec.

I moltes més seccions!

Per acabar, l’equip de Cinegeticat desitja una bona i segura temporada a tots i els convida el pròxim dia 24 de setembre, a visitar la fira de caça més gran de Catalunya. FIRA TÀRREGA!


Deja un comentario

Genérico CinegeticatPublicidad