Editorial

La primera editorial de Cinegeticat

paisatge de caça

Eduard Melero – Cardona – 01/09/2014

Benvinguts a Cinegeticat, la revista de caça de Catalunya.

Cinegeticat neix avui fruit de molts anys de reflexió, pensaments i, sobretot, d’escoltar a molta gent. Pretén ser una revista periòdica que tracti temes relacionats amb el món de la caça des d’un punt de vista tècnic, didàctic i, sobretot, proper. Una important xarxa de col·laboradors contribuiran a fer possible que, periòdicament, un nou exemplar de Cinegeticat arribi al col·lectiu caçador. Cinegeticat vol ser una revista especial, mirall dels caçadors catalans i oberta al col·lectiu caçador del món però, sobretot, de proximitat. De fet, incorporarà regularment entrevistes tant a societats de caçadors, a colles i a caçadors de manera que puguin reflectir quines són les tasques que desenvolupen així com amb quines dificultats topen.

La revista també oferirà un apartat de notícies i, de manera rotant, articles de gestió cinegètica, de pura caça major i menor, de caça amb arc, d’aspectes relacionats amb el món veterinari, amb la seguretat, amb la legislació, gossos, entre altres. Fins i tot tractarà l’essència de la nostra caça amb un apartat gastronòmic per a degustar les excel·lents carns de caça que tenim de la mà de restaurants locals. Cinegeticat oferirà un apartat de galeria fotogràfica per deixar constància dels nostres èxits cinegètics i un mercat d’ocasió.

Amb aquest nou projecte, espero poder arribar al col·lectiu caçador del nostre País i marcar una tendència de caça ètica i respectuosa a les nostres contrades. A més, espero poder contribuir a millorar la imatge del nostre col·lectiu de portes enfora, tot ensenyant la realitat del nostre dia a dia, aportant la documentació suficient per demostrar que la caça i els caçadors som necessaris i que som la peça clau per a la gestió de les espècies cinegètiques.

Pròleg del MHP Artur Mas

Cinegeticat ets tu, som tots!

Eduard Melero

Director

cinegeticat@cinegeticat.cat


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat