Actualitat

La RFEC i la FBC aplaudeixen l’operació de la Guàrdia Civil contra el comerç il·legal i l’espoli de rapinyaires a Balears

RFEC – Madrid – 11/11/2017

La Real Federación Española de Caza (RFEC) i la Federació Balear de Caça (FBC) volen mostrar públicament la seva satisfacció per l’Operació Pihuelas contra el comerç il·legal i l’espoli d’aus rapinyaires duta a terme per la Guàrdia Civil a les Illes Balears. En la mateixa, s’han intervingut 23 aus rapinyaires, entre les quals es troben dues àguiles cuabarrades, espècie extingida a les illes des dels anys setanta.   El president de la Real Federación Española de Caza, Àngel López Maraver, felicita la Guàrdia Civil per l’operació efectuada i ha afirmat que l’entitat nacional “es mantindrà molt atenta al desenvolupament de les diligències per sumar-se a l’acusació particular en aquest greu delicte contra la naturalesa”.

En el mateix sentit s’ha expressat el president de la Federació Balear de Caça, Pedro Bestard, que considera que “la Guàrdia Civil fa una feina molt important per a la protecció del medi ambient i de la nostra fauna i és important reconèixer. Aquesta és una operació de calat i, per això, estem especialment satisfets”.   Així mateix, ha afegit que si alguna de les vuit persones que estan sent investigades està relacionada amb el món de la caça també la Federació Balear estudiarà també quines mesures prendre, “perquè és, precisament, quan succeeix tot això quan es confon l’opinió pública , que acaba generalitzant i pensant que tots som iguals. I no és veritat. La gran majoria dels caçadors respectem i estimem el medi ambient i els animals, i no podem deixar que una minoria o casos aïllats ens estigmatitzin a tots “.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat