Actualitat

La societat de caçadors de Navès celebra el seu 25 aniversari

Eduard Melero – Navès – 04/04/2016

Un quart de segle treballant per la caça, reunint propietaris, veïns, amics i promovent l’activitat cinegètica de forma exemplar per tot el terme de Navès (Solsonès) i rodalia.

L’entitat, presidida per Jaume Argerich va celebrar aquest passat diumenge dia 3 d’abril la festa de final de temporada de la societat de caçadors de Navès, una festa que se celebra cada any i que consisteix en un dinar de germanor on regna a la taula, una espectacular paella i carn de senglar a la brasa, a banda d’una mostra gastronòmica de cassoles de plats típics, elaborades per veïns i amics de la societat. Per celebrar aquests 25 anys d’activitat, es va oferir un pastís d’aniversari i cava per brindar per la caça a tots els assistents.

Enguany hi van assistir més de 150 persones. Cal destacar, com és habitual des de fa molts anys, la presència del mossèn Enric Bartrina, la presidenta honorífica de la societat de caçadors de Navès, Mª Angels Clotet, el president de la Representació Territorial de Federació de Caça a Lleida, el senyor Jaume Teixidó, el seu secretari tècnic, Ramon Mayench, l’Alcalde de Navès, Josep Maria Casafont, el president de la societat de caçadors esportius de Llobera, Ramon Angrill, el president de la societat de caçadors de Solsona i comarca, Tomàs Magruda i altres representants de diferents societats veïnes.

taula presidència Festa caçadors 2016
taula presidencial de l’acte

Un cop finalitzat el dinar, el secretari de la societat de Navès, Josep Mª Valeri, va iniciar el torn de reconeixements i parlaments a la mesa presidencial, amb una menció especial als socis i amics que ja no hi són. També es va fer un reconeixement especial amb entrega de diplomes als socis fundadors de la societat així com als joves socis que estaven presents en el moment fundacional.
Els amics de la junta també van entregar a Argerich una placa de reconeixement. Per la seva banda, Ramon Mayench i Jaume Teixidó, en nom de la Representació Territorial de Federació de Caça a Lleida, van entregar una placa a Jaume Argerich i a la societat de caçadors de Navès, agraint el suport i la vocació per dur a terme una tasca continuada davant l’entitat, fent-la societat exemplar i mirall de moltes altres societats de caçadors.

els assistents a la festa
els assistents a la festa

En tots els parlaments, la caça va ésser denominador comú i es va coincidir a dir que cal promocionar i divulgar aquesta activitat a la resta de la societat, convidant-los a participar d’aquests actes tal com fa, des de fa 25 anys, la societat de caçadors de Navès.

L’acte commemoratiu es va celebrar a la sala polivalent de Navès i es va decorar amb mostres de taxidèrmia de diferents animals caçats pels mateixos socis i amb un cartell de l’aniversari i la bandera de Sant Mamet, patró de la societat.

Entre les activitats previstes per celebrar l’aniversari cal destacar que el pròxim dia 7 de maig es farà la festa anual en honor a Sant Mamet, a l’ermita romànica de Sant Pere de Graudescales que consistirà en una caminada, missa, cant dels goigs i un berenar.


Deixa un comentari

MussapPublicitat