Actualitat

Lapua Naturalis presenta la nova generació

Redacció – Eslovènia – 05/11/2015

L’empresa finlandesa Lapua, reconeguda mundialment per la qualitat de la seva munició en el món del tir de precisió i més recentment en la munició de caça, ha decidit enguany innovar en la presentació del seu nou producte, 3a generació de Lapua Naturalis, convocant a premsa especialitzada i distribuïdors de tot Europa a Eslovènia per provar i analitzar a fons la nova munició.

IMG_6448
Reunió de caçadors

La munició Naturalis destaca per ser una bala lliure de plom i per tant, respectuosa amb el medi ambient, la qual cosa la fa pionera en aquest sentit. Està composada per un 99% de coure, per tant, al impactar reté bona part de l’energia, s’obre ràpidament i s’expandeix de forma simètrica i unida, sense fragmentacions, ocasionant un tret net que permet així poder utilitzar bona part de la carn de l’animal abatut.

IMG_6480
Respecta la caça

L’empresa Bori Sport, distribuïdora oficial d’aquesta marca i Cinegeticat, revista especialitza del sector cinegètic, van estar presents a les jornades de presentació per poder comprovar de primera mà les qualitats de la munició. Els interessats ja podeu consultar disponibilitat de la munició a Bori Sport al següent contacte:

603483735 – 973 502633 – mail: info@bori.es – web: borisport.com


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat