Actualitat

Les Fires de caça de Catalunya 2016

Redacció – Cardona – 01/04/2016

La Federació Catalana de Caça presenta el calendari de fires de caça de Catalunya de la present temporada 2016.

En total, se celebraran 10 fires en les quals es promocionarà l’activitat cinegètica en general i les caracteristíques de cada zona segons la ubicació geogràfica de la fira.

Edició 2015 fira Tàrrega
Edició 2015 fira Tàrrega

Així doncs podeu trobar fires específiques del senglar, com la d’Osor (Girona) o la trobada de colles del senglar de Folgueroles (Barcelona), fires més multisectorials del món de la caça com: Girocaça (Girona), Caçafir (Terres de l’Ebre), Fira de caça del Penedès (Barcelona), Fira del caçador Solsona i comarca (Lleida), Fira del caçador de Masdenverge (Terres de l’Ebre), Fira del gos caçador d’Arbeca (Lleida) o la III edició de la fira del caçador de Sant Fruitós del Bages (Barcelona) que enguany estarà dedicada als gossos de la raça Podenc. O bé, visitar la fira més gran de caça de Catalunya, la Fira del caçador ciutat de Tàrrega (Lleida).

En qualsevol cas, hi ha un gran ventall i una bona repartició de fires per tot el territori que podran satisfer les necessitats de tots els caçadors i que, a més, podran mantenir viu l’esperit de la caça tot i estar en període de veda.

Calendari fires 2016
Calendari fires 2016

Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat