Actualitat

LLobera obre per segona vegada una batuda al públic

Eduard Melero – Solsona – 04/10/2017

Vist l’èxit de la primera edició, el passat dissabte 30 de setembre es va organitzar a Llobera la segona batuda del senglar oberta a tothom, la qual s’emmarca dins dels actes de la XIV Fira de l’empelt (fira de mostra de productes artesans, oficis, antiguitats, eines de camp, herbes medicinals, bolets, pa, maquinària, exposicions, …)

A la cacera hi van participar 42 caçadors juntament amb 7 gossers amb les seves canilles i 5 observadors que van poder veure de primera mà la batuda d’una cacera.

La bona organització i entesa dels participants en la batuda va permetre abatre un total de 12 senglars, la cacera va començar a les 14.30h i va durar fins a les 20h de la tarda, moment que es van anar recuperant els gossos i recollint els senglars abatuts.

Tot seguit es va celebrar un sopar popular obert a tothom que volgués, on no cal dir que de què més es va parlar va ser de caça.

Aquesta iniciativa de la Societat de caçadors esportius de Llobera serveix per fer pedagogia pràctica referent a l’activitat cinegètica catalana i que aquells que volen conèixer més a fons aquesta activitat ho puguin fer vivint-ho de primera mà.


Deixa un comentari

MussapPublicitat