Actualitat

Masdenverge tanca amb nota la seva 11a Fira del Caçador

Eduard Roldán – Masdenverge – 09/10/2018

Més de cinquanta expositors, tant de la caça com d’altres sectors, i més de 4.000 persones, es van donar cita aquest cap de setmana a Masdenverge en el marc de la XI Fira del Caçador. Un programa atapeït d’activitats per a totes les edats va marca els dos dies que va durar la fira on, un any més, es va buscar la concòrdia entre totes les parts, mostrant la caça i tot el que l’envolta com una activitat que emmarca la tradició, l’oci, l’esport i la interrelació amb la natura i el medi.

Destacar en aquesta edició les diferents mostres i concursos amb gossos de caça, les exhibicions de falconeria, la gastronomia vinculada a la caça, les activitats lúdiques (rocòdrom, tir al plat làser, pista d’aventura,…), la mostra avícola, els tallers i demostracions diversos o les activitats per als més petits. També la participació destacada d’entitats vinculades al sector, la Societat de Caçadors Sant Isidre de Masdenverge, el Centre de l’Aire, la Federació Catalana de Caça, Cinegeticat, Agrupació de Caçadors i Tradicions del Delta de l’Ebre o la Cadernera del Delta.

Meritxell Sabaté, Regidora de Turisme, destacava que després d’onze anys la fira està consolidada i que ja s’està treballant per l’edició de 2019 de la qual, ja ha anunciat, hi haurà alguna sorpresa.


Deixa un comentari

MussapPublicitat