Actualitat

Més incidències al col·lectiu caçador

Albert Pou – Figueres – 12/02/2016

Una altre vegada els caçadors rebem actes incívics de persones que no hi estan d’acord que practiquem aquesta afició. Els anomenats “anticaça”.

El passat dijous, dia de caça del senglar, a les 7:30 del matí a Figueres (Girona), el senyor Delfí Cros es disposava en anar a caçar de bon matí, però abans d’arribar al punt de trobada dels caçadors, es va parar al mercat del poble per comprar planter per l’hort. La sorpresa va ser que quan va tornar al remolc, va veure les gàbies obertes i els gossos corrent pel carrer.

Segons Delfí, explica que “vaig quedar sorprès en veure els gossos corrent pel carrer” i, tot seguit, un home de la parada del mercat (autor del vídeo gravat) li va dir que havia estat una dona. Preguntant pel poble i caçadors de la zona, li van dir que es tractava d’una senyora que “no està massa bé del cap” i que porta una temporada fent gamberrades pel poble.

L’acte no va ser una reivindicació ecologista, però si que es pot dir que hi ha una part de la societat que no els hi acaba d’agradar que als caçadors anem a caçar. Ja s’han viscut histories semblants anteriorment, com la del passat dia 30 de gener al Parc Natural de la Serra del Montsant o diferents encontres amb altres usuaris del medi.

L’Administració i les entitats que representen el col·lectiu caçador han de jugar un paper molt important en aquest joc, ja que d’ells depén en bona part, NORMALITZAR l’ACTIVITAT CINEGÈTICA i promocionar-la davant la societat. Si volem un gran País, hem de cabre-hi tots.


Deixa un comentari

MussapPublicitat