Actualitat

Nou President a la Real Federación Española de Caza

Redacció – Barcelona – 13/2/2017

Ángel López Maraver, natural de Madrid, llicenciat en periodisme i comunicació audiovisual, amb només 32 anys esdevé el nou President de la Real Federación Española de Caza (RFEC).

Aquest passat dissabte dia 11 de febrer es varen celebrar les eleccions a la presidència de la RFEC, unes eleccions molt desitjades per bona part dels membres federatius, ja que fa anys que a la casa gran s’arrosseguen escàndols, inhabilitacions, trampes i mals entesos entre les diferents delegacions territorials, … Això va fer que els dos candidats a la presidència (Vicente Seguí i Angel López Maraver), utilitzessin el lema: Salvem la Federació i netegem-la de baix a dalt.

Vicente Seguí va aconseguir 34 vots mentre que Ángel López Maraver en va aconseguir 78 i va ser proclamat nou President.

Maraver després del seu discurs va agrair el suport dels assembleistes i va prometre treballar per una federació més forta que defensi als caçadors i l’activitat cinegètica del País.

També va anunciar que hi ha voluntat política per part del ministerio de medio ambiente, de crear un Consejo Nacional de la Caza.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat