Actualidad

Nou President a la Real Federación Española de Caza

Redacció – Barcelona – 13/2/2017

Ángel López Maraver, natural de Madrid, llicenciat en periodisme i comunicació audiovisual, amb només 32 anys esdevé el nou President de la Real Federación Española de Caza (RFEC).

Aquest passat dissabte dia 11 de febrer es varen celebrar les eleccions a la presidència de la RFEC, unes eleccions molt desitjades per bona part dels membres federatius, ja que fa anys que a la casa gran s’arrosseguen escàndols, inhabilitacions, trampes i mals entesos entre les diferents delegacions territorials, … Això va fer que els dos candidats a la presidència (Vicente Seguí i Angel López Maraver), utilitzessin el lema: Salvemos la Federación y limpiamos-la de abajo a arriba.

Vicente Seguí va aconseguir 34 vots mentre que Ángel López Maraver en va aconseguir 78 i va ser proclamat nou President.

Maraver després del seu discurs va agrair el suport dels assembleistes i va prometre treballar per una federació més forta que defensi als caçadors i l’activitat cinegètica del País.

También anunció que hay voluntad política por parte del ministerio de medio ambiente, de crear un Consejo Nacional de la Caza.


Deja un comentario

Genérico CinegeticatPublicidad