Espai federat

Nou seminari sobre seguretat en les batudes

Mayte Jimenez – Tarragona – 23/05/2018

El passat cap de setmana es va celebrar a l’Albiol un seminari sobre seguretat en batudes on van assistir-hi un total de 140 persones, entre els quals hi havia 31 caps de colla, 21 gossers, Agents del Seprona de la Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra i tècnics del Departament d’Agricultura, entre altres.

La inauguració de l’acte va anar a càrrec de l’alcaldessa del poble, Lídia Guerrero juntament amb el president de la Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Caça, Joaquim Vidal i el president de la Societat de Caçadors de l’Albiol, Salvador Rius.

Durant el seminari, els membres del Seprona van explicar les normes de seguretat i el reglament d’armes.

El següent torn va ser per parlar de de temes de seguretat, com per exemple, la col·locació de línies a les batudes, la importància de disposar d’una bona assegurança i el grau de responsabilitat de cadascun dels participants. Aquest torn va ser moderat pel professor en Dret Administratiu de la Universitat de València, Albert Ituren.

La jornada es va concloure amb un dinar de germanor, que com no podia ser d’altra manera, estava elaborat amb carn de caça: estofat de senglar amb patates.

La següent trobada serà el dia 7 de juliol a Poboleda, amb la I Trobada de Joves Caçadors de Tarragona.


Deixa un comentari

MussapPublicitat