Actualitat

Nova mobilització ara a les terres de Ponent

Isaac Pujols – Lleida – 09/09/2023

Més mobilitzacions dels caçadors.

Les reivindicacions del col·lectiu caçador, iniciades per la Plataforma de Gossers de Catalunya una setmana abans de l’inici de temporada de caça general a Catalunya (03/09/2023) anunciant una aturada de cacera encara avancen.

Així doncs la setmana passada, la mobilització es va celebrar a la Catalunya central (notícia), fent una marxa de vehicles de caçadors, la majoria amb els seus corresponents remolcs, que va anar des de Manresa a Terrassa i viceversa, aplegant uns 130 vehicles.

Avui toca a Ponent

Avui però ha tocat a Lleida, i des de Cubells hi ha hagut una bona concentració de caçadors que tot seguit han sortit en marxa passant per Artesa de Segre, Ponts i retornar a Cubells amb més de 200 vehicles de caçadors.

Aquestes mobilitzacions tenen per objectiu demostrar al Govern que el col·lectiu caçador se sent desatès i perseguit per una legislació, unes normes, una burocràcia i uns imports de sancions que ofeguen cada cop més al col·lectiu, fent inviable poder dur a terme l’activitat cinegètica amb garanties. En aquest sentit, corre el següent manifest lectura mani

La Federació en contra

Per la seva banda, la Federació Catalana de Caça continua sense recolzar les reivindicacions de la Plataforma de Gossers, fet que està generant un profund descontentament del col•lectiu envers la gestió de l’entitat sobre la defensa dels seus interessos.

En el marc d’aquesta aturada indefinida s’aniran fent actes a diferents territoris per a donar a conèixer el problema a la societat ja que, segons comenten els caçadors participants, els mitjans de comunicació públics no se’n fan ressò.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat