Actualitat

Operació exitosa de control de senglars a Artés

Edu Melero – Artés – 30/12/2023

Batuda de senglars a Artés en col·laboració amb la policia local i la societat de caçadors

En resposta a les preocupacions creixents dels residents locals del municipi bagenc sobre la presència d’una colla de senglars a prop del municipi, la policia local d’Artés i la societat de caçadors s’han unit per dur a terme una exitosa batuda de senglars.

Aquesta col·laboració entre les autoritats locals i els caçadors va ser sol·licitada pels propis veïns, que s’enfrontaven a conflictes diaris a causa dels atacs dels senglars als seus gossos durant els passejos.

La batuda, que es s’ha dut a terme amb l’objectiu de controlar la població de senglars i garantir la seguretat dels residents, ha resultat altament efectiva. S’ha aconseguit abatre un total de 6 exemplars, la qual cosa contribuirà a reduir els conflictes i els riscos associats a la presència d’aquests animals a prop del poble.

La cooperació entre la policia local i els caçadors ha estat fonamental per a l’èxit de l’operació.

Mitjançant la comunicació per emissores, s’han coordinat els esforços per restringir el pas de persones i vehicles en les àrees properes a les carreteres quan els senglars s’apropaven. Gràcies a aquesta coordinació, s’ha aconseguit evitar qualsevol incident i cap gos de la batuda ha resultat ferit.

Els veïns afectats han expressat el seu profund agraïment als caçadors per la seva professionalitat i bon fer durant la batuda. Aquesta acció conjunta demostra el compromís de la policia local i la societat de caçadors amb la seguretat i el benestar de la comunitat, així com la seva disposició a respondre a les necessitats i preocupacions dels residents.

Aquesta operació és un exemple perfecte de com la participació entre les autoritats locals i les organitzacions de caça pot donar lloc a resultats positius per a la comunitat.

Mitjançant aquests tipus d’accions conjuntes, es garanteix la seguretat dels ciutadans i es demostra el compromís amb la conservació de l’ecosistema local.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat