Actualitat

Prèvia catalana per decidir representant al campionat d’Espanya de caça de becada

FCC – Girona – 11/01/2016

Després del problema sorgit a causa del canvi de normativa del Campionat d’Espanya de Becades, que deixava a Catalunya (i totes les autonomies que formen part del F-8) amb un sol representant en comptes dels tres que havíem tingut fins l’any passat, es va convocar una reunió urgent del Comitè de Competicions. Al no resoldre la situació, es va elevar a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Caça i es va fer una Junta telemàtica urgent. Un cop informats de la situació, el vicepresident de la Federació Catalana de Caça i president de Girona, el senyor Narcís Sánchez, va oferir un vedat on poder celebrar aquest campionat de Catalunya. Sent aquesta la opció majoritària de la Junta Directiva.

D’aquesta manera el passat diumenge, dia 10 de gener 2016, es va celebrar a Albanyà (Girona) el I CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BECADES. Aquest campionat es va disputar entre els tres millors de les Competicions Provincials; Isaac Morales de Barcelona, Albert Taberner de Girona i David Font de Lleida.

El Campionat es va desenvolupar amb una gran cordialitat i esportivitat. El guanyador va ser el senyor Isaac Morales amb una becada, el segon classificat va ser David Font també amb una becada però entrant a control últim i finalment Albert Taberner tercer classificat que no va poder abatre cap becada.

1er. Isaac Morales amb Cigaló
1er. Isaac Morales amb Cigaló
2on- David Font amb Txico
2on. David Font amb Txico
3er - Albert Taberner amb Xula
3er. Albert Taberner amb Xula

Volem donar les gràcies tan als participants com als jutges per la seva esportivitat, col·laboració i comprensió davant les difícils circumstàncies d’aquest campionat. I aprofitem per agrair la cessió del vedat de la Societat de Caça i Pesca de la Muga i el bon ambient i el bon dinar que es va compartir un cop acabat el campionat.

Per tant, el campió de Catalunya, el senyor Isaac Morales, ens representarà al Campionat d’Espanya d’aquest proper cap de setmana juntament amb el senyor Jordi Morató, que és l’actual Campió d’Espanya i anirà a defensar el seu títol. Des de la Federació Catalana de Caça els hi desitgem que tinguin molta sort.


One thought on “Prèvia catalana per decidir representant al campionat d’Espanya de caça de becada

  1. Una auténtica vergüenza esta federación catalana que habiendo cobrado las federativas de los participantes solo mande a 1 representante a la final de España tanto de becadas como de caza menor….NO TENDRÍAMOS QUE SACARNOS UNA SOLA FEDERATIVA….. estamos ratos de chupocteros..queremos gente nueva y con ganas de trabajar de verdad y que tengan ilusión por los campeonatos de las diferentes modalidades…recordar que es una federación deportiva!!!…. valla ladrones tenemos!!!…

Deixa un comentari

MussapPublicitat