Actualidad

Primera batida 2017-2018 del grupo Seti.Cat

Manel Camps – Tremp – 04/10/2017

El grup de conjunto.Catparticiparon el pasado fin de semana en una redada a iris dehasta Barced, al municipi de Gavet de la Conca (Pallars Jussà) situat al vessant meridional de la serra de la vall de Llimiana, dominant aquesta vall, que drena el riu dehasta Barced, davant el Montsec.

La redada se efectuó en un área de caza de1375 hectàreessituada en el valle dehasta Barced, es va caçar prop de la meitat del vedat i hi varen participar 11rehalesi 78 postures.

EnGustavoTorres,JavierAbella i Jacint Sanz, conjuntament amb altres companys, van començar a organitzar la cacera a primers del mes d’agost, dedicant un enorme esforç econòmic i invertint un munt d’hores (repàs i marcatge de parades,ubicación de los sitiosd’engegada, control dels senglars i evitar que ocasionin danys als cultius intentant-los concentrar en les zones més boscoses de l’àrea de cacera, …) per tal de poder oferir als assistents d’aquest dissabte una bona jornada de caça.

La meteorología jugó una mala pasada y lo que podía haber sido una batidaperfectava acabar en una jornada de caça passada per aigua, el Montsec va quedar moll! Aquest fet va provocar que els postors no tinguessin els 5 sentits al 100%, als gossos els costés caçar i així els senglars anessin sortint de la cacera sense ser detectats (més de 30 comptabilitzats). Tot i així, es van sentir un centenar de trets, es varen poder abatre 9 senglars, dels quals eren 3 possibles trofeus i els organitzadors després de rebre moltes trucades de felicitació tant per la bona organització com per vetlla de seguretat de l’acte, ja estan treballant per poder fer properament una novabatuda.


Deja un comentario

Genérico CinegeticatPublicidad