Actualitat

Quela Joyas Cinegéticas, pas endavant!

Quela Joyas

Jordi Garcia – Manresa – 23/08/2023

Quela Joyas Cinegéticas fa un pas endavant

Fa uns dies s’inaugurava a Nocedo de Curueño el Taller – Exposició de Quela Joyas Cinegéticas. Aquest bonic taller és fruit d’anys de dedicació i esforç de l’emprenedora Raquel Alonso, dissenyadora de joies, artesana i amant de la natura.

Des de l’any 2016 Quela Joyas desenvolupa la seva tasca donant-se a conèixer a fires per tota Espanya, França i Portugal i a través de les xarxes socials (RRSS). La seva especialitat són les joies cinegètiques, creant petites obres d’art a partir de banyes de cabirol, isard o cérvol, navalles de porc senglar, crineres de cavall o ullals de lleopard, entre altres, combinats amb plata, i fetes totes de forma totalment artesanal.

Joies personalitzades de caça

El més interessant és que, a més de crear diferents col·leccions que podem trobar a la seva web www.quelajoyas.com, dissenya joies cinegètiques personalitzades mà a mà amb els seus clients, a partir de la peça de caça que aquests li aporten i cuidant cada detall al gust de cadascú.

Nocedo de Cureño t’espera!

Ara fa el salt de l’obertura al públic a l’interior de la Muntanya Central Lleonesa, donant vida a un entorn rural espectacular i que l’ha vist créixer, Nocedo de Curueño. Allí us espera (amb cita prèvia) per mostrar-vos cada detall d’aquest racó tan especial.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat