Qui som?

CINEGETICAT és un projecte nascut des del món caçador i per al món caçador.

L’any 2014, va veure la llum la primera edició impresa de la revista CINEGETICAT, un projecte pensat i creat tant per donar servei al col·lectiu caçador com per a millorar-ne la seva visió de portes enfora. Vam ser agosarats, certament. Vam apostar, immersos en el fangar de la crisi econòmica, per crear un nou mitjà de comunicació especialitzat en caça, un tema que, malauradament, genera grans controvèrsies. A més, vam decidir fer-ho editant una revista en format paper de publicació periòdica i en català. I per si no n’hi ha prou, vam fer-ho sols. Amb gairebé tot en contra i, lluitant incansablement, hem aconseguit consolidar el nostre projecte fins avui.

Necessitem millorar el nostre col·lectiu, és innegable que tenim molta feina per fer. Però també necessitem induir un canvi en la percepció que la societat té de la caça. Tots els canvis són molt costosos, l’administració és lenta, la política complicada i l’immobilisme és generalitzat en tots els àmbits.

Des de CINEGETICAT exercim la pressió independent i necessària per a contribuir a moure les coses, per canviar-les. Intentem marcar el ritme, “obrir melons” (si em permeteu l’expressió), qüestionar les coses tal i com s’han fet fins ara i qüestionar maneres de fer. Això molesta a alguns i fa treballar a altres, però estem convençuts que els canvis comencen així i aquest és el nostre camí.

Passats 4 anys des d’aquell inici incert, des de CINEGETICAT hem planificat un canvi important. El sector de premsa impresa passa per un moment complicat, amb ingents costos d’impressió i enviament. D’altra banda, la publicació només en català en paper ens autolimita la difusió de la nostra activitat. El que ens interessa és arribar cada vegada a més gent, arribar més lluny i divulgar els pilars bàsics de la nostra activitat arreu!

Per això hem desenvolupat el nostre PORTAL WEB de referència en el sector cinegeticat.cat, un renovat portal web atractiu, fàcil, àgil i bilingüe, que juntament amb les nostres estratègies de posicionament web i de xarxes socials estem segurs que faran visible la caça arreu.

Des dels nostres mitjans, no ens cansarem de treballar per aconseguir els nostres OBJECTIUS:

  • Difondre la idea de què la caça és una activitat NECESSÀRIA, per a la gestió d’equilibris poblacionals de la fauna salvatge.
  • Contribuir a mantenir la funció social de la caça, la interacció de persones de diferents generacions per a la pràctica d’una activitat de lleure. Desvinculant-nos totalment de l’esport i les competicions.
  • Contribuir a reactivar econòmicament el sector cinegètic, ajudant a reinventar les estratègies empresarials del sector, obrint nous conceptes de promocions i negocis, patrocinant actes relacionats amb la caça…
  • Promoure la pràctica de la caça ètica (amb esportivitat), responsable i respectuosa.
  • Promoure la tecnificació i millora del col·lectiu caçador.
  • Treballar per millorar la imatge que la societat té de la caça i els caçadors.
  • Divulgar informació relativa a l’activitat cinegètica, sensibilitzar, educar i comunicar.
  • Promoure sinergies entre els qui vulguin treballar per aconseguir els mateixos objectius que nosaltres.

CINEGETICAT pretén ser un referent pel col·lectiu caçador del nostre País i marcar una tendència de caça ètica i respectuosa a les nostres contrades. Si, a més, CINEGETICAT contribueix a millorar la nostra imatge de portes en fora demostrant que la caça és gestió i la cerca de l’equilibri… missió complerta!

CONTACTE

gif cinegeticatPublicitat