Actualitat

Rastrejadors celebra la seva assemblea general

Eduard Melero – Cardona – 13/04/2018

RASTREJADORS CELEBRA LA SEVA ASSEMBLEA GENERAL

El passat dissabte 7 d’abril es va celebrar l’assemblea general de l’associació RASTREJADORS a les instal·lacions de l’Hotel La Pedra de Conill (Pujalt) ubicat a l’Alta Anoia i regentat per un dels socis Fundadors de Rastrejadors, Jaume Mas.

Si una cosa es va posar de manifest en l’assemblea, és la capacitat de dur a terme diverses accions tan importants com la formació i jornades pràctiques de rastreig gràcies a l’empenta i capacitat dels integrants de RASTREJADORS. Per incentivar l’adhesió a l’associació, a l’assemblea es va aprovar una rebaixa de la quota de soci.

L’assemblea va servir també per renovar la Junta, de manera que Jose Ignacio Cenizo va passar el relleu a Josep Maria Isern Yeste en una votació unànime. Es va fer també una menció especial als membres de la Junta sortint, Miquel Serra, Joan Francesc Gutiérrez i Miguel Ángel Pérez i es va acordar fer-los un reconeixement com a gratificació per a la seva gran tasca desinteressada durant tot aquest temps.

Isern ha concretat que els pròxims actes que prepara l’associació seran l’organització d’un curs de rastreig i la preparació d’una prova de nivell per a futurs rastrejadors. De fet, un dels objectius amb què treballa sempre RASTREJADORS és la realització de cursos de qualitat anuals per formar i captar nous equips de rastreig. L’associació també serà present a Girocaça per donar suport a l’acte de rastreig on hi participarà Ignasi Dalmases i a la Fira del Caçador de Tàrrega.

L’associació RASTREJADORS fa una crida a tots els amants del gos de rastre de sang a adherir-se a l’entitat (telèfon de contacte 667 00 00 40) i a participar desinteressadament en ampliar el registre de rastrejos omplint el formulari web següent per cada rastreig que es realitzi:

(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOvr68ULyqwXpIAFX8lsNd7hByYqfydIxOwHgZGqer-IuBhg/viewform?c=0&w=1&fbzx=-466119105525575300)


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat