Actualidad

RASTREADORES celebra su primera asamblea

Redacció – Igualada – 07/04/2016

La nueva asociación sin ánimo de lucro Rastrejadors, va celebrar el passat 2 d’abril la seva primera assemblea ordinària 2016, amb un programa ben complet i en un entorn immillorable cedit per l’orgànica de caça Cotos Mas. Durant el matí, es van realitzar diverses proves de rastre per comprovar les aptituds dels diferents participants que així ho van sol·licitar amb anterioritat a la jornada. Cal dir, que aquesta primera part del programa estava oberta a simpatitzants, amics i socis de l’entitat i per descomptat del món del rastre de sang.

material por los rastros artificiales
material por los rastros artificiales

La segunda parte de la jornada fue la comida de hermandad celebrado en el’Hotel La Pedra i un cop finalitzat es va iniciar l’assemblea entre els socis assistents.

comida
comida

A l’assemblea, el President, José Ignacio Cenizo va exposar detalladament les activitats i passos realitzats per l’entitat durant l’any passat. Va destacar els 151 rastrejos que va assolir l’associació, durant el seu primer any de vida, dels quals es van poder recuperar 88 animals. Tanmateix va destacar la presència de Rastrejadors en diferents actes relacionats amb l’activitat cinegètica. Tot seguit va presentar els nous projectes de la nova temporada juntament amb el calendari d’activitats, entre les quals va destacar la presència de l’entitat a la pròxima trobada de colles del senglar d’Osona i rodalia, on l’entitat pretén conscienciar als caçadors del senglar, sobre la importància d’intentar recuperar els animals ferits utilitzant equips de caçadors amb gossos especialitzats en rastre de sang i seguir promocionant el lema “Per respecte a l’animal, comprova cada tret”.

També es va acordar demanar a la representació territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Caça, si podia entregar targetes de Rastrejadors (on figura el telèfon de contacte de l’entitat i els passos a seguir si es fereix un animal) juntament amb l’entrega que fa la RTB dels precintes de cabirol a les societats.

Entrega de la suscripción al socio Jose Miguel
Entrega de la suscripción al socio Jose Miguel

I ja per acabar, la Junta va regalar una subscripció anual a la revista de caça Cinegeticat, al soci Jose Miguel Alamo per premiar la seva implicació i disponibilitat a l’hora d’acudir a les sol·licituds de rastreig.


Deja un comentario

Genérico CinegeticatPublicidad