Actualidad

Rastreadores suma equipos y éxitos

Redacció – Cardona – 06/06/2016

El passat 2 de juny, un dels equips de rastreig de l’associació Rastrejadors, va aconseguir una gran gesta a Osona, en localitzar un cabirol que havia estat ferit el dia abans al capvespre amb un calibre 270 i una punta del projectil, del tipus sp. El mateix dia al vespre, els caçadors van seguir l’escassa sang durant uns 50 metres sense trobar l’animal i van decidir parar. Just l’endemà al matí van trucar al telèfon de l’Associació de RASTREJADORS per tal d’intentar recuperar l’animal ferit.

El rastreig va començar a les 16.00?h (quasi 20 hores després), i van caldre quasi 4?km de rastreig amb escassetat de sang i passant per dos punts molt embolicats que el cabirol havia utilitzat per a despistar els seus perseguidors. Però no va ser problema per l’equip format per Nacho i Tika (Teckel) que van aconseguir localitzar-lo i rematar-lo. Posteriorment es va poder apreciar que la ferida original era en una pota.

rastreo corzo
Cazador y equipo de rastreo con la espectacular corzo recuperado

Siguiendo la hoja de ruta de la asociación, el dissabte 4 de juny es va efectuar amb èxit una nova prova de nivell de l’Associació Rastrejadors, sumant-se així l’Antonio i el seu gos Blazer al grup d’equips de rastrejadors voluntaris de l’entitat. L’equip va demostrar una acurada preparació per tal d’obtenir el nivell exigit per l’associació. Amb aquesta nova incorporació queda coberta una nova zona del territori al Vallès.

IMG_7352
Antonio y Blazer forman un nuevo equipo de rastreo

Deja un comentario

Genérico CinegeticatPublicidad