Actualitat

Rebuig total

Redacció – Cardona – 28/12/2018

Corre per les xarxes un vídeo esgarrifador d’un senyor, caçador per la nostra desgracia, perseguint i matant una guineu a cops de peu.

Una cosa és caçar i l’altre és maltractar un animal.

Aquí estem davant una conducta que regira les entranyes de qualsevol persona amb un mínim d’humanitat. Aquest senyor demostra un menyspreu total per a l’animal i un sadisme repugnant. És una conducta humana indigne, més pròpia d’un desequilibrat que d’un amant de la natura. De nou ens posa en la diana de la societat amb un missatge altament tòxic i corrosiu contra el col·lectiu de la caça. Esperem que les autoritats identificaran a aquest senyor així com al seu company que realitza la gravació i les investiguin per maltractament animal. I desitgem que la seva societat de caçadors els expulsi de per vida, també demanem a les nostres federacions el rebuig més total i contundent a aquestes conductes.

“Quien ame de verdad las artes cinegéticas debe estimar a las propias criaturas cuya captura busca. Las armas no deben nunca dispararse con odio sino con emoción. Y ¡ay de aquellos que entiendan la caza como un recorrido carnicero y frío y no se inclinen con un fondo de ternura hacia los propios seres que a su lado vuelan o corren bajo los cielos libres!”. J. Foxá


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat