Actualitat

Resultat del 1er concurs de fotografia – cinegeticat

Redacció – Barcelona – 04/05/2015

L’objectiu d’aquest concurs de fotografia cinegètica i d’acció de caça, ha estat incentivar la caça fotogràfica i oferir la possibilitat de mantenir-se en contacte amb la natura en qualsevol època de l’any i poder gaudir-ne de les imatges. Els caçadors i gestors tenim la sort de gaudir d’aquesta activitat i afició en un marc incomparable, poder viure i gaudir d’unes escenes i imatges inigualables i increïbles. Poder immortalitzar-les i documentar-les fa que sigui una eina molt útil per a la gestió i la caça, també és un material didàctic, visual i d’interpretació de gran valor per saber com estan les poblacions d’animals del nostre territori.

El jurat composat per Eduard Melero (director CINEGETICAT), Dani Camacho (Delegat CINEGETICAT Girona), Albert Pou (Delegat CINEGETICAT Lleida i Tarragona), Pep Felip (Delegat CINEGETICAT Barcelona) i Mikel Arrazola (fotògraf professional), després d’haver rebut un total de 61 obres, han deliberat i dictaminat que les fotografies seleccionades com a que guanyadores han estat les següents:

3a. Parella de Cabres hispàniques . MAJESTIC

(Categoria: espècie cinegètica): de Anna Ruiz

DSC_1573

Imatge d’una espècie màgica, que guanya en valor si es té en compte la imponent cornamenta del mascle en primer pla. Mascle i femella en una mateixa imatge, tots dos dins de l’enquadrament!

 

2a. Setter anglès amb becada sobre un llençol de fulles.

(Categoria: acció de caça): de Marc Alsina

DSC_0570

 

Espècie difícil d’observar i més dintre d’un entorn boscós, l’envolta tot un treball realitzat amb el gos i el collar. La becada es mimetitza en una imatge plena de colors de tardor.

 

1a. Cabirol que fuig.

(Categoria: espècie cinegètica): de Luís Palacio

DSC_3804 (2)

Aquesta imatge mostra un d’aquells instants de natura gens fàcil de capturar, l’embranzida d’un cabirol al córrer!

Imatge molt ben congelada amb l’enfoc on ha d’estar! Particularitat de la banya del cabirol amorfa, un bon selectiu!

Ens posem en contacte amb els guanyadors per repartir els premis i MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS. Us esperem a la propera edició.


One thought on “Resultat del 1er concurs de fotografia – cinegeticat

  1. moltissimes gràcies per el premi companys! La veritat es que no em pensava pas poder quedar entre els tres primers, m’ ha fet molta Il·lusió. Us estic molt agraït, salut i becades!

Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat