Actualidad

Robert Fernández, ganador del 40º Campeonato Provincial de Caza Menor con Perro

RT LLeida – Llardecans – 26/10/2016

El passat cap de setmana les Terres de Lleida van esdevenir l’epicentre de l’activitat competitiva a Catalunya amb motiu de la celebració del Català de Falconeria (diumenge 23 a Alguaire) i del 40è Campionat Provincial de Caça Menor amb Gos (dissabte 22 a Llardecans), una edició de rècord, amb 28 participants i més de 150 persones al dinar de germanor que va tenir lloc al finalitzar la prova.

El terme municipal de Llardecans va acollir el passat dissabte el 40è Campionat Provincial de Caça Menor amb Gos, una de les proves més competides i esperades de totes les organitzades durant la temporada per la Federació de Caça de Lleida. Robert Fernández, de la Societat de Caçadors de les Borges Blanques, es va proclamar guanyador de la competició a l’obtenir una puntuació final de 1950 punts.

La prueba respondió a las expectativas al contar con una participación récord de 28 participants, un més que en 2015. La participació de Marta Giménez va constituir un altre dels fets destacables de la jornada al convertir-se en la primera dona en participar en aquest Campionat. Cal destacar que Marta Giménez és una de les caçadores més actives i destacades de les Terres de Lleida, i participant habitual a les diferents proves organitzades per la Federació.

Robert Fernández, de la Sociedad de Cazadores de las Borges Blanques, amb 1950 punts, seguit d’Andreu Aresté, de la Sociedad de Cazadores de Maials, amb 1700 punts i Joel Pena, de la Sociedad de Cazadores de Gimenells Pla de la Font amb 1400 punts van ocupar les tres primeres places del campionat. En aquesta ocasió, Eugeni Sanfeliu que partia com un dels clars favorits al triomf final no va tenir la sort de cara, perdent la possibilitat d’encapçalar el rànquing de caçadors amb més provincials al seu haver. Actualment comparteix amb Francesc Rué (malauradament traspassat) la primera posició del rànquing amb 5 provincials.

IMG_8397 (Medium)

Paral·lelament al provincial de Caça Menor va tenir lloc la tradicional Copa Presidents de Recorreguts de Caça, amb victòria final per Josep Mir, president de la Societat de Caçadors de les Borges Blanques, seguit de Josep Maria Cabases d’Aitona i Abel Pérez, president de la societat amfitriona en l’organització d’aquest campionat provincial, la Societat de Caçadors Llardecaça de Llardencans.

La jornada va acabar amb un animat i multitudinari dinar de germanor, amb més de 150 comensals, celebrat al restaurant Societat La Garriguenca de Llardecans.


Deja un comentario

Genérico CinegeticatPublicidad