Actualitat

S’acosta l’esperada Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega

Albert Bores – Lleida – 12/09/2018

El proper dia 30 de setembre es portarà a terme la 17a edició de la Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega, Memorial Felip Rubinat, la Fira més gran en matèria cinegètica que se celebra a Catalunya.

Una Fira organitzada per la Societat de Caçadors de Tàrrega, involucrada i compromesa com sempre amb la promoció de la caça, que rep el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, el Consell Comarcal de l’Urgell, la Diputació de Lleida, la Federació Territorial de Caça de Lleida i Ràdio Tàrrega.

Durant el matí, al recinte firal hi haurà una exposició canina de races caçadores, se celebrarà el típic concurs d’Agility, el X Concurs Nacional Caní Ciutat de Tàrrega, es realitzarà una exhibició d’airsoft, es podrà tirar amb arc amb la modalitat d’Arctrap, hi haurà un simulador de caça que muntarà la Federació Catalana de Caça, es farà una exhibició de falcons, una exhibició eqüestre i una exhibició de vol. Als camps annexos al recinte firal es farà el Recorregut de Caça i la final del 15è Master Sant Hubert.

Enguany, la novetat serà el 1er Concurs fotogràfic LA CAÇA, un concurs que té per objectiu donar a conèixer una visió personal de la caça en qualsevol dels seus àmbits, rituals, usos i costums.

Com sempre, hi haurà servei de bar i hi haurà una extensa mostra de productes i articles relacionats amb la caça, així com els típics estands amb productes locals i de proximitat.

Cinegeticat us desitja una Bona Fira!


Deixa un comentari

MussapPublicitat