Actualitat

Se celebra amb èxit la 3a cacera jove.

Marc Riembau – Girona – 11/04/2018

Es celebra amb èxit la 3a cacera jove.

El passat dia 31 de març es va celebrar, un any més, una cacera especial on tots els caçadors participants van ser joves. Caçadors que van arribar de diversos punts de Catalunya per compartir un bon dia de cacera, però sobretot de companyonia, veure amics d’altres indrets i conèixer gent de la seva mateixa edat amb qui comparteixen passió.


Després de dues edicions a Fonteta i Sant Pol, aquest any la cacera va celebrar-se a la zona de Sant Sadurní de l’Heura. Els caçadors de la colla local, de forma totalment desinteressada, van ajudar en tot moment al correcte funcionament de la cacera, així com en la seva organització prèvia. Des de primera hora de la batuda, es va fer evident el bon nombre de senglars que hi havia a la zona de la batuda. I tot i que el fet que aquest any la cacera jove coincidís amb setmana santa va fer que el nombre d’assistents fos una mica inferior al previst inicialment, no van trigar a sonar els primers trets.

El resultat final, de 3 senglars abatuts i bastants més d’escapats, va ser satisfactori per tots els participants, que van poder gaudir del bon treball de tots els equips de gossos participants.

I com és habitual, la jornada va acabar amb un bon dinar de germanor, aprofitat per tots els assistents per compartir anècdotes i coneixements sobre la seva afició comú.
Un any més, cal felicitar els organitzadors, col·laboradors i participants pel gran èxit de la jornada. Com sempre, no va quedar cap dubte entre els assistents de què és una experiència que cal repetir l’any que ve!


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat