Skip to content

Cinegeticat

  • cat
  • es
×
  • cat
  • es
Qui som?Contacte

ActualitatEditorialOpinióEspai federatEstudisA la premsaConsultes legalsRacó GourmetLa gestió cinegèticaSalut animalFets de caçaPromo & PubliDebatLa Ploma del PintorEn un hideDes de dinsDr. CalibreL’EsbarzerCaça SocialBecada passióRastrejant la genèticaA la talaiaGeneralLa Reserva

Directoris:
Taxidermistes Armeries Especies Documentació

Hemeroteca telegram News Cinegeticat

Racó Gourmet

Cruixent d’ànec amb alls tendres i salsa agredolça

Racó Gourmet Cruixent d’ànec amb alls tendres i salsa agredolça 10 de Gener de 2020

Tòfona i caça als fogons del Bages

Racó Gourmet Tòfona i caça als fogons del Bages 8 de Febrer de 2019

El patrimoni gastronòmic de la carn de caça

Actualitat El patrimoni gastronòmic de la carn de caça 1 de Febrer de 2019

Enfilat de cabirol amb verdures i bolets de temporada

Racó Gourmet Enfilat de cabirol amb verdures i bolets de temporada 3 de Desembre de 2018

Taller de carn de caça

Racó Gourmet Taller de carn de caça 13 de Agost de 2018

Canelons de senglar amb beixamel trufada

Racó Gourmet Canelons de senglar amb beixamel trufada 19 de Juliol de 2018

Jornada gastronòmica i concurs a la vista!

Racó Gourmet Jornada gastronòmica i concurs a la vista! 15 de Maig de 2018

MussapPublicitat
gif cinegeticatPublicitat
®Cinegeticat 2019
  • Qui som?
  • Contacte
  • Avís legal i condicions d’ús
  • Política de privacitat
  • Condicions generals de contractació
  • Política de cookies