Sense tabús: la caça és necessària | Cinegeticat - gestió, caça i equilibri
Editorial

Sin tabúes: la caza es necesaria

Sense tabús: la caça és necessària 1

Redacción - Cardona - 04/27/2017

L’equip de Cinegeticat ha elaborat (direcció i guió) aquest petit vídeo pel banc de continguts digitals de l’AMIC i l’APPEC, per transmetre entre altres coses a la societat, que l’activitat cinegètica és necessària!.

Adjuntamos a continuación un extracto de la editorial de la revista Cingeticat nº 12 (Marzo de 2016):

BASTA YA! No queremos más ataques al colectivo cazador, queremos respeto por la caza y los cazadores.

Fa massa temps que s’arrossega aquest corrent “anticaça” promogut per entitats animalistes i ecologistes radicals i ja és hora de dir prou. YA QUE NUESTROS DIRIGENTES POLÍTICOS NO LO HACEN, potser que ens posem a treballar els caçadors/es per reconduir aquesta situació i proposem mesures als governants perquè apostin per normalitzar la caça i tot el que l’envolta, ja que sense suport institucional (amb missatges a favor de la caça als mitjans de comunicació) això no serà possible.

Us faig una petita reflexió:

si els atacs als caçadors viscuts aquests darrers dies haguessin estat provocats per caçadors a persones que practiquen altres activitats, segurament el ressò mediàtic hauria estat molt més ampli i, és que, la caça a la caça ven! I és que explicar al País que la caça és necessària fa molta mandra als nostres polítics, perquè en definitiva, no volen perdre vots d’aquells que sota els paraigües de l’ètica i respecte extrem als animals s’autodefineixen com a majoria.

El distanciamiento de la vida en el campo y el crecimiento urbano ha desconectado muchas personas del mundo real (no cemento) y la ignorancia sobre su funcionamiento nos lleva a estos dolorosos ataques. Y hacer escapadas de turismo rural, salir a buscar setas o hacer trekking no ayuda, por si solo, a comprender mejor nuestro entorno, necesitamos algo más.

La caza es y será necesaria. A més, té uns valors importantíssims pel País: és tradició, és cultura, és gestió, és ecologia, és economia i és una activitat social entre moltes altres coses. Per això, no em canso de repetir que la caça s’ha de començar a treballar a les escoles. Si normalitzem la caça, guanyarem tots.

Eduard Melero

Director Cinegeticat.cat

El equipo de Cinegeticat quiere dar las gracias a todos aquellos y aquellas que han hecho posible este pequeño vídeo.


Deja un comentario

MussapPublicidad
En %re blogueros les gusta esto: