Actualidad

Tàrrega, capital cinegética

Redacció – Tàrrega – 26/09/2016

Un any més, i amb més força que mai, la Feria del Cazador Ciudad de Tàrrega, aplega milers de visitants i es consolida com una fira de caràcter multitudinari.

La constant divulgació dels beneficis ecològics que aporta l’activitat cinegètica feta en les passades edicions de la fira i en concordança amb els valors que transmet la revista de caça de Catalunya, Cinegeticat, ha servit perquè la societat «no cazadora» que visita la fira, s’emporti una percepció més real i positiva, del que representa l’activitat cinegètica a Catalunya.
En aquest mateix sentit, la Directora General de Forest, Montserrat Barniol, ha expressat en el discurs d’inauguració de la fira, la voluntat de crear un diàleg fluid entre tots els agents implicats, caçadors, societat, pagesia i administració.
L’Alcaldessa de Tàrrega, Rosa Mª Perelló, insisteix a remarcar els beneficis del potencial turístic que aporta l’activitat cinegètica al territori.

Montserrat Barniol a la inauguració de la Fira 2016
Montserrat Barniol a la inauguració de la Fira 2016

La iniciativa estrella de la Fira, que ha dut a terme la Sociedad de Cazadores de Tàrrega conjuntament amb l’arquer i autor de molts llibres de caça amb arc, Javier Sintes i Antonio Rebollo, que va encendre el peveter amb la fletxa els jocs olímpics de 1992 a Barcelona, ha estat la presentació de la candidatura perquè la la UNESCO reconegui l’arc i la fletxa com a Patrimoni de la Humanitat.

Ambiente de feria
Ambiente de feria

La fira el memorial Felip Robinat, ha comtat amb més d’un centenar d’expositors d’estris i roba de caça, vehicles i remolcs, alimentació i productes de proximitat, granges i criadors cinegètics, ganiveteria, premsa especialitzada, artistes,… també s’ha celebrat el Sant Hubert, el torneig d’Arc Trap, el nou memorial Ramon Mayench, l’exhibició de falconeria, l’espectacle eqüestre, la demostració àrea amb avioneta i els concursos de bellesa i obediència canina amb més de 300 participants.


Deja un comentario

Genérico CinegeticatPublicidad