Actualitat

Teleseguidor presenta el “dron repetidor”

Robert Alsina – Castellcir – 20/06/2016

L’empresa especialitzada en sistemes de posicionament via GPS/RF/GLONASS, Teleseguidor, va celebrar el passat 18 de juny, la IV trobada tècnica per presentar les novetats de l’empresa als seus clients. A l’acte, que es va celebrar a Castellcir (Moianès) van assistir quasi 200 gossers que utilitzen el sistema teleseguidor.

La jornada va començar amb un esmorzar que va oferir l’empresa a tots els assistents i tot seguit es va presentar a l’aire lliure, la novetat estrella d’enguany, “el Dron Repetidor”.

Presentació del dron repetidor
Presentació del dron repetidor

El Dron incorpora un repetidor i s’enlaira aproximadament dos-cents metres per poder trobar el senyal dels collars i enviar-la directament al receptor del gosser. El preu de l’equip es mou al voltant dels 700€.

Tot seguit, ja a dins la sala d’actes, es va explicar amb detall el funcionament del dron i totes les novetats. Com per exemple, les millores incorporades als collars XR7 i XR8, l’app que permet visualitzar els gossos a la pantalla (mòbil o tablet) sense necessitat de tenir cobertura telefònica i la possibilitat de traspassar els punts del collar a la pda, el telèfon amb sistema android i a la tablet, entre altres.

detall de la sala amb els repetidors en primer pla
detall de la sala amb els repetidors en primer pla

També es van sortejar 8 repetidors, uns pantalons resistents pels gossers, una teula pintada pel cazador de pinzel i una subscripció a la revista de caça Cinegeticat. Va concloure la jornada el President de la Federació Catalana de Caça, Paco Piera, que va aprofitar per anunciar que ja no es presentava a la pròxima legislatura i va encoratjar aquestes iniciatives privades que faciliten la tasca del gosser i milloren la qualitat de vida dels gossos.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat