Actualidad

Un crimen injustificable

Redacció – Cardona – 21/01/2017

Un caçador ha mort aquest matí a dos Agents Rurals a Aspa (el Segrià, Lleida) després que aquests li demanessin si disposava del permís per dur l’arma de foc. Aquest ha protagonitzat un acte de violència extrema i, intencionadament, ha assassinat als dos Agents.

Davant d’aquesta horrible situació, des de CINEGETICAT volem expressar el rebuig unànime del col·lectiu, el suport i condol al Cos d’Agents Rurals i als familiars de les víctimes. És un acte de violència absolutament injustificable que, a banda del dolor extrem que causa a famílies, amics i companys, dinamita l’esforç ingent que estem fent molts des de fa temps per canviar la imatge dels caçadors envers la societat. En aquest sentit agraïm profundament les paraules del Conseller d’Interior, Jordi Jané, que ha demanat que no s’estigmatitzi el col·lectiu de caçadors: «Seríem molt injustos si avui estigmatitzéssim el col·lectiu dels caçadors.» El Cos d’Agents Rurals és necessari per al control de l’exercici de la nostra activitat i fa una gran feina, des d’aquí donem tot el nostre suport a les persones que en formen part.

Ens trobem doncs, davant un fet sense precedents que ha commocionat a la societat en general i als caçadors en particular. Molts d’ells ja estan anunciant que demà faran un minut de silenci per mostrar el rebuig dels fets i solidaritzar-se amb els familiars, amics i el Cos d’Agents Rurals.


Deja un comentario

MussapPublicidad