Actualitat

Un mes de carn de caça al menú!

Eduard Melero – Cardona – 23/05/2017

El restaurant Casa del Bosc enceta la primera edició de Jornades Gastronòmiques de Caça a Catalunya.

Del 3 al 25 de juny es podran degustar fins a 30 plats en diferents formats com embotits, carpaccios, amanides, civets, arrossos, rostits, patés o tàrtars, tots ells elaborats amb carn de caça de Catalunya, un patrimoni que s’ha de cuidar per poder-lo gaudir.

Una atrevida i interessant aposta de promoció de producte de proximitat i d’altíssima qualitat amb unes propietats excepcionals 100% naturals. La carn de caça, prové d’animals que s’han criat de manera natural en entorns meravellosos i que s’han alimentat dels millors productes que pot oferir la natura, lliures de residus i que a més ofereixen als seus consumidors una alimentació saludable.

El restaurant Casa del Bosc, està situat al bell mig del Parc Natural del Montseny i només s’hi pot arribar caminant o amb servei de taxi. És un lloc ideal per gaudir de la bona cuina tradicional catalana en un entorn natural.

En altres indrets d’Espanya ja fa temps que se celebren les jornades gastronòmiques de caça i cada any tenen més visitants. És un atractiu més que es pot oferir per promocionar una determinada zona i que encaixa perfectament en la promoció econòmica i turística del nostre país.

 ” La nota,…”
Quan la brisa s’enfila per l’obaga d’en Cuch, 
i les fulles de l’om dansen al seu ritme,
la sensació de pau i plenitud que t’embriaga
et fa adonar de la simplicitat de la natura.

Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat