Actualitat

Una presentació amb molt suport

M.D – Manresa – 29/10/2014

parlamenr d'Eduard Melero durant la presentació
Presentació de la revista

Ahir la tarda, dimarts 28 d’octubre, l’Auditori Plana de l’Om de Manresa va acollir la presentació de CINEGETICAT, el primer número de la revista de caça de referència a Catalunya.
“CINEGETICAT és una revista de proximitat, escrita en català, amb continguts adaptats a la realitat de la caça de Catalunya”, manifestava Eduard Melero, director de CINEGETICAT, i encarregat de donar a conèixer la publicació als assistents.
“CINEGETICAT és una ambiciosa aposta cap a la divulgació de les tasques del col·lectiu caçador com a gestor de fauna salvatge, cap a la tecnificació del col·lectiu i cap a la personalització d’un espai editorial propi que cobreixi les necessitats del col·lectiu caçador català, vinculat més a una caça social que és sensiblement diferent del tipus de caça que es practica en altres llocs”, afegia Melero.
La revista conté articles tècnics, divulgatius i d’opinió sobre gestió de caça, caça major i menor, modalitats de caça, armes i municions, legislació i seguretat, món veterinari, apartat gastronòmic, entrevistes a societats de caçadors i caçadors, mercat de segona mà… I és que aquesta publicació bimensual compta amb una àmplia xarxa de col·laboradors de gran recorregut. Especialistes en tir amb arc, en balística, en gestió de fauna, guardes de reserva, tècnics de l’administració de la Generalitat de Catalunya, especialistes en gossos de rastre, etc.
L’acte de presentació de la revista CINEGETICAT va estar presidit pel conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Honorable Senyor Francesc Homs, qui va manifestar que “la caça té una gran funció social, ja que és una de les millors maneres de tenir cura de la natura. En aquest sentit, i en nom de l’interès general, vull felicitar i donar suport a CINEGETICAT per la seva emprenedoria, per la seva qualitat tècnica i per la seva contribució al país”.

Equip de Cinegeticat
L’equip de CINEGETICAT amb l’Honorable Conseller Homs

En finalitzar l’acte es va lliurar el segon número de la revista als assistents.

El valor de CINEGETICAT

CINEGETICAT és un mitjà de comunicació independent i català, que preserva una tradició ancestral i recull en format paper i web els fets cinegètics de Catalunya.
“Contribueix a potenciar la caça com a eina necessària de gestió d’equilibris poblacionals, amb el màxim respecte pels animals”, matisava Melero.
Aquesta revista esdevé un punt de trobada pels membres del col·lectiu caçador i una eina didàctica adreçada tant a les persones que formen part del col·lectiu com a les que no. A més, promou un canvi de percepció social de la caça com a activitat primitiva i negativa cap a una eina necessària de gestió de fauna salvatge, que passa per la tecnificació i professionalització del col·lectiu.
A la vegada, CINEGETICAT contribueix a reactivar econòmicament les empreses del sector cinegètic, promovent la “reinvenció” de les empreses, obrint nous conceptes de promocions i negocis, patrocinant actes relacionats amb la caça, etc.

Sobre CINEGETICAT

CINEGETICAT és un projecte nascut des del món caçador i per al món caçador, que omple un buit existent al mercat actual tot creant un espai de referència pel col·lectiu caçador de Catalunya. cinegeticat.cat


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat