Editorial

Vaga general de cacera de senglar a Catalunya

vaga de caça

Eduard Melero – Cardona – 18/08/2022

L’anunci de vaga de caça del senglar iniciat fa quinze dies pels caçadors de Girona en assemblea de la seva territorial agafa força i, a banda de societats i colles d’arreu del territori que ja s’hi han afegit, també ho han fet les entitats Agrupcat i Federació de Caça.

⛔️ Prou normes incoherents que l’únic que assoleixen és escanyar i arraconar més el mateix col·lectiu caçador!

Al final tenim el que ens mereixem, com en la política; el punt 8.3 de l’Ordre de Vedes serà una càrrega afegida més al “pringat” de torn de cada colla, però amb conseqüències nefastes si l’ignores.
punt 8.3 Ordre de Vedes
punt 8.3 Ordre de Vedes
🔇 No es tracta de queixar-se per queixar-se (veure publicació dia 11/08/2022), es tracta de què, si anem empassant, hi haurà un dia que ens ofegarem en l’intent. Ara tenim una oportunitat de donar un cop d’efecte, perquè cada dia ens compliquen més l’existència… hem de fer-nos notar, explicar els nostres motius, exigir respecte i justícia cap al nostre col.lectiu i que l’Administració ens tingui en la consideració que mereixem.
Cal que ens escoltin abans de prendre decisions que afecten els caçadors i si els consells de caça estan demostrant que no són d’utilitat perquè, segons diuen els membres que en formen part, no els fan cas, doncs s’ha de canviar de model i que aquest sigui executiu.

Els caçadors s’uneixen i es van apuntant en massa a la vaga

Al grup de whatsapp Fòrum d’Agrupcat hi ha un degoteig constant de colles i societats que expressen el seu suport a la vaga de caça del senglar a partir del pròxim dia 4 de setembre (obertura general temporada 2022-2023) si el Departament no modifica aquestes normes absurdes.
Molts caçadors comenten que això que s’està vivint amb les colles, societats i caçadors és històric i demostra la força que té el poble (la base) i tots coincideixen a dir que ara tenen una bona oportunitat per exigir ser escoltats!

Cinegeticat al costat del moviment des del primer moment

Des de Cinegeticat, agraïm a totes les entitats que estan treballant per fer possible la reivindicació i totes aquelles colles i societats que ho secunden. Aquest gest excepcional creiem que marcarà un abans i un després al món de la caça 🌿📯🙏🏻
Ara només queda que el Govern de la Generalitat tracti les peticions del col·lectiu caçador i suprimeixi el problemàtic punt 8.3 de l’actual Ordre de Vedes.

Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat