Actualitat

Valoració de la cacera de becada

Dani Camacho – Barcelona – 09/03/2015

El passat dia 27 de Febrer es va celebrar un sopar- trobada de caçadors de becades. Els assistents al sopar van poder degustar embotits, amanida de l’hort amb formatge de cabra i un meravellós plat d’arròs amb becada, tot maridat amb vi i cava de la terra.

El tema i el moment donaven joc per parlar de com havia estat enguany la temporada .

Per els assistents van tenir rellevància parlar de temes relacionats a aquesta caça com:

  • quan van arribar les primeres becades als territoris de caça de cada becader, va ser escalonada, regular o puntual la migració de les limícoles?
  • Entrades massives d’individus, i quins han estat els seus pics d’abundància.
  • També és va fer esment del progrés dels nostres volguts i estimats gossos de caça. Es parla de si els joves auxiliars s’han desenvolupat bé en la seva feina de saber trobar , definir i bloquejar bé les becades.
  • En cert punt és parla amb en Jordi Morató, el darrer campió d’Espanya de becades,i li pregunto on es disputarà el proper campionat d’Espanya?

Hem contesta que no és pot celebrar a Catalunya per el fet de que la Federació Catalana en aquest moment no té molta afinitat amb la Federació Espanyola……

Una jornada plena d’emocions per els caçadors que veneren aquesta misteriosa au i els gossos de mostra.

Que per molta anys és pugui celebrar.

*Properament us informarem d’aquest afer entre la Federació Catalana i la Espanyola. Els becaders catalans voldríem que es celebrés el campionat en territori català.

arròs amb becades
paella amb becada

 

grup de caçadors a taula per sopar
taula de becaders

 


Deixa un comentari

MussapPublicitat